img
img
Dağcılık Turizminde Moleküler Gastronomi Kullanılabilir mi?  
Yazarlar (3)
Kardelen Alpaslan
Prof. Dr. Canan TANRISEVER Prof. Dr. Canan TANRISEVER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Burcu Tütüncü
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı I. Gastronomi Zirversi
Kongre Tarihi 22-03-2018 / 25-03-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş