img
Determination of Antimicrobial Activity and Chemical Composition of Pimento Ginger Essential Oil  
Yazarlar
Prof. Dr. Nesrin ŞENER Prof. Dr. Nesrin ŞENER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Sevil Özkınalı
Hitit Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Mahmut GÜR Prof. Dr. Mahmut GÜR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Kerim GÜNEY Dr. Öğr. Üyesi Kerim GÜNEY
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Osman Emre ÖZKAN Doç. Dr. Osman Emre ÖZKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Moustafa Milad Khalifa
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Indian Journal of Pharmaceutical Education and Research
Dergi ISSN 0019-5464
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2017
Cilt No 51
Sayı 3
Sayfalar 230 / 233
Doi Numarası 10.5530/ijper.51.3s.19
Makale Linki http://www.ijper.org/article/654
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Determination of Antimicrobial Activity and Chemical Composition of Pimento Ginger Essential Oil

Paylaş