Yazarlar |
Mohamad Fawzi Mahomoodally
|
Şerife Yerlikaya
|
Eulogio J Llorent Martinez
|
Dr. Öğr. Üyesi Aslı UĞURLU BAYARSLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Yasemin ÇELİK ALTUNOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Adriano Mollica
|
Kurty Kersley Dardenne
|
Muhammad Zakariyyah Aumeeruddy
|
Daneshwar Puchooa
|
Gökhan Zengin
Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Food Research International |
Dergi ISSN | 0963-9969 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q1 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2019 |
Cilt No | 115 |
Sayfalar | 425 / 438 |
Doi Numarası | 10.1016/j.foodres.2018.10.075 |
Makale Linki | https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0963996918308676 |