img
img
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Senem YETGİN Dr. Öğr. Üyesi Senem YETGİN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Osvaldo Campanella
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı National and International Food Engineering Conferance
Kongre Tarihi 07-11-2019 / 09-11-2019
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş