img
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AVCI Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AVCI
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ülkü Çılgınoğlu
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
Dergi ISSN 2717-7092
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO, DRJI, SOBİAD, ESJI, CiteFactor, AcademikResorceİndex, Türkiye Türizm Dizini, Turizm Alan İndeksi
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2022
Cilt No 3
Sayı 12
Sayfalar 455 / 467
Doi Numarası 10.14230/johut1280
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/2706977
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi

Paylaş