img
Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı  
Yazarlar
Fügen Özkaya
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Tansu Akbıyuk
Nurşah Siner
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2602-4144
Dergi Tarandığı Indeksler CiteFactor, Index Copernicus, SOBIAD
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 04-2022
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 48 / 60
Doi Numarası 10.32958/gastoria.978102
Makale Linki https://dergipark.org.tr/en/pub/gastoria/issue/69205/978102
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı

Paylaş