img
Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)    
Yazarlar
Arş. Gör. Demet GÜNER Arş. Gör. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Emel Çirişoğlu
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Dergi ISSN 2718-1057
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2021
Cilt No 1
Sayı 1
Sayfalar 64 / 90
Makale Linki https://dergiler.gelisim.edu.tr/index.php/article/article/view/20/4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 8

Paylaş