img
Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği) (Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in Gastronomy Festivals (The Case of Kastamonu)  
Yazarlar
Doç. Dr. Burhan SEVİM
Türkiye
Arş. Gör. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Dergi ISSN 2147-8775
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2021
Cilt No 9
Sayı 4
Sayfalar 3092 / 3112
Doi Numarası 10.21325/jotags.2021.936
Makale Linki http://dx.doi.org/10.21325/jotags.2021.936