img
Factors Affecting the Formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAH) in Meat, Fish and Products.Et, Balık ve Ürünlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların Oluşumlarını Etkileyen Faktörler  
Yazarlar
Doç. Dr. Nesrin İÇLİ Doç. Dr. Nesrin İÇLİ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019).
Kongre Tarihi 02-10-2019 / 06-10-2019
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş