img
img
Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇    
Yazarlar (2)
Prof. Dr. Burhan SEVİM Prof. Dr. Burhan SEVİM
Türkiye
Arş. Gör. Dr. Demet GÜNER Arş. Gör. Dr. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Tescil bir ürüne kimlik kazandıran, üreticiyi koruma altına alan ve üretimi teşvik eden
önemli bir unsurdur. Tescilli gastronomik ürünlerin sayısının arttırılması ülkelerin
imajı ve sürdürülebilir üretim politikalarının desteklenmesi adına önem arz
etmektedir. Bu araştırmada da nitel araştırma yöntemlerinden biri olan görüşme
tekniğine başvurul...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Kongre Tarihi 07-10-2021 / 08-10-2021
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Sakarya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş