Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
ÖZET Dünya mutfakları sıralamasında, Akdeniz çanağında yer alan ülke mutfakları öncü rol oynamaktadır. Türk mutfağının da yer aldığı bu listelerde genellikle Osmanlı mutfağı göz ardı edilmektedir. Ancak sıklıkla Türk mutfağı ile iç içe geçmiş Osmanlı saray mutfağı tek başına önemli bir kültürel değerdir. Bu kültürün yaşatılması için mutfağın dünyad... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi |
Kongre Tarihi | 22-11-2019 / 24-11-2019 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Gaziantep |