Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
Özet |
Tescil bir ürüne kimlik kazandıran, üreticiyi koruma altına alan ve üretimi teşvik eden önemli bir unsurdur. Tescilli gastronomik ürünlerin sayısının arttırılması ülkelerin imajı ve sürdürülebilir üretim politikalarının desteklenmesi adına önem arz etmektedir. Bu araştırmada da nitel araştırma yöntemlerinden biri olan görüşme tekniğine başvurul... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi |
Kongre Tarihi | 07-10-2021 / 09-10-2021 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Sakarya |