img
Comparative electrochemical study of garlic (Allium sativum) extract samples and ascorbic acid in different buffer solutions  
Yazarlar
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Fatma KANDEMİRLİ Prof. Dr. Fatma KANDEMİRLİ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu
Kongre Tarihi 10-04-2017 / 12-04-2017
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş