img
Protective Effect of Celeriac (Apium graveolens) Leaf Essential Oil on Temperature and Oxygen-Induced Fish Oil Oxidation    
Yazarlar
Doç. Dr. Osman Sabri KESBİÇ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kastamonu University Journal of Engineering and Sciences
Dergi ISSN 2667-8209
Dergi Tarandığı Indeksler Index Copernicus
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2023
Cilt No 9
Sayı 1
Sayfalar 10 / 16
Doi Numarası 10.55385/kastamonujes.1298104
Makale Linki http://dx.doi.org/10.55385/kastamonujes.1298104
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 1
Protective Effect of Celeriac (Apium graveolens) Leaf Essential Oil on Temperature and Oxygen-Induced Fish Oil Oxidation

Paylaş