THE FIRST SUBSTANTIATED RECORD AND NORTHWARD EXPANSION OF THE MERTENS PRAWN GOBY Vanderhorstia mertensi OSTEICHTHYES GOBIIDAE IN THE AEGEAN SEA
Ali Türker
Ümit Acar
Doç. Dr. Osman Sabri KESBİÇ
Ferhat Yalgın
Sercan Yapıcı
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Türkiye
The occurrence of the alien goby Vanderhorstiamertensi, off Akbük Cove, Anatolian coasts of AegeanSea, is here well proven for the first time. On 12 Au-gust 2014, a single specimen was observed by visualcensus. This finding substantiate that its presence andalso distribution is expanding northwards, along theAnatolian coasts of the Aegean Sea.
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Journal of Aquaculture Engineering and Fisheries Research
Dergi Tarandığı Indeksler Zoological Record