img
img
Comparation of Diets Used for Larviculture of Meagre Argyrosomus regius Asso1801    
Yazarlar (6)
Nejdet Gültepe
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Hakan Galip Dorlay
Mehmet İrşad Gültepe
Prof. Dr. Osman Sabri KESBİÇ Prof. Dr. Osman Sabri KESBİÇ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ümit Acar
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Türkiye
Ferhat Yalgın
Devamını Göster
Özet
This investigation compared the suitability of different diets for larviculture of meagre (Argyrosomus regius). For this purpose, wild fish were caught with longline and subsequently fed either a commercial diet or a mollusc diet. After two years, there was a significant difference between the two diets in the body weight but not the survival rate of the fish (P< 0.05). Both the weight gain and the FCR were significantly higher in fish that were fed the commercial diet compared with those fed
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı American Journal of Experimental Agriculture
Dergi ISSN 2231-0606
Dergi Tarandığı Indeksler ISI, PUBMED, NLM, IMSEAR-WHO
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2016
Cilt No 11
Sayı 6
Sayfalar 1 / 7
Doi Numarası 10.9734/AJEA/2016/23259
Makale Linki http://sciencedomain.org/abstract/13792
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 2
Comparation of Diets Used for Larviculture of Meagre Argyrosomus regius Asso1801

Paylaş