| Yazarlar (1) |
Dr. Öğr. Üyesi Mücahit MUSLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Muz dünya genelinde oldukça yaygın tüketilen bir meyvedir. Buğday pirinç ve mısırdan sonra başlıca besin maddesidir. Yılda kişi başı ortalama 12 kg tüketilmektedir. Asya, dünya muz üretiminin %54,4'lük payıyla en büyük muz üreticisidir. Muz, kabuk ve meyve kısmından oluşmaktadır. Kabuk kısmı, muzun yaklaşık %40'ını oluşturmaktadır. Genellikle muzun... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | Türkçe |
| Kongre Adı | 3. Uluslararası Multidisipliner Bilimsel Çalışmalar Kongresi |
| Kongre Tarihi | 23-09-2022 / 25-09-2022 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |