Yazarlar (1) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Giriş ve Amaç: Akdeniz diyeti, yüksek miktarda bitki bazlı besin (örneğin taze meyve ve sebzeler, kuruyemişler ve tahıllar) ve zeytinyağı, orta düzeyde balık ve kümes hayvanları ve düşük düzeyde süt ürünleri (çoğunlukla yoğurt ve peynir) kırmızı et, işlenmiş etler ve tatlıların alımı olarak belirtmektedir. Aynı zamanda yemeklerle birlikte ılımlı şa... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi IEHSC 2021 |
Kongre Tarihi | 17-06-2021 / 19-06-2021 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Trabzon |