img
Yöresel Mutfağın Turistik Ürün Olarak Pazarlanması: Kastamonu Örneği  
Yazarlar
Nagehan Büyükmehmetoğlu
Prof. Dr. Kutay OKTAY Prof. Dr. Kutay OKTAY
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 2687-1912
Dergi Tarandığı Indeksler Sobiad
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2021
Cilt No 24
Sayı 2
Doi Numarası 10.34189/tfd.24.02.004
Makale Linki http://dx.doi.org/10.34189/tfd.24.02.004
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Yöresel Mutfağın Turistik Ürün Olarak Pazarlanması: Kastamonu Örneği

Paylaş