img
Evaluation of Shelflife and Protein/Lipid Degradation of Sardine Fillets: In Applied Edible Film Enriched with Essential Oils  
Yazarlar
Gonca Alak
Türkiye
Ahmet Akköse
Türkiye
Prof. Dr. Özgür KAYNAR Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Rabia Nur Bayram
Muhammed Atamanalp
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Polish Polar Research
Dergi ISSN 0138-0338
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2021
Cilt No 42
Sayı 3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş