Yazarlar |
Güler Yenice
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa İleritürk
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Feryaz Hira
|
Armağan Hayırlı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES |
Dergi ISSN | 1212-1800 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 08-2016 |
Cilt No | 34 |
Sayı | 4 |
Sayfalar | 370 / 376 |
Doi Numarası | 10.17221/33/2016-CJFS |