img
Quality of Eggs Collected from Different Production Systems  
Yazarlar
Güler Yenice
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mustafa İleritürk
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Feryaz Hira
Armağan Hayırlı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Dergi ISSN 1212-1800
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2016
Cilt No 34
Sayı 4
Sayfalar 370 / 376
Doi Numarası 10.17221/33/2016-CJFS
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Quality of Eggs Collected from Different Production Systems

Paylaş