img
img
Yumurta Tavuklarının Yemlerine İlave Edilen Çörek Otu (Nigella Sativa) Yağının, Yumurta Sarısı Trigliserid ve Kolesterol Oranı ile Bazı Yumurta Sarısı Proteinleri Üzerine Etkisi  
Yazarlar (4)
Şaziye Canan Bölükbaşı Aktaş
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özgür KAYNAR Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Kuddusi Erhan
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Türkiye
Hilal Ürüşan Altun
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 6. Zootekni Bilim Kongresi
Kongre Tarihi 24-06-2009 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş