img
img
Çankırı Mutfak Kültürünün Turizm Potansiyelinin İncelenmesi  
Yazarlar (3)
Prof. Dr. Kutay OKTAY Prof. Dr. Kutay OKTAY
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Tecimen
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye
Eda Tecimen
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi
Kongre Tarihi 23-11-2017 / 25-11-2017
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kastamonu
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş