img
img
The Effects of Safflower Oil on Growth Performance, Meat Quality, Carcass Composition and Oxidative Stress in Japanese Quails     
Yazarlar (8)
Aydın Daş
Türkiye
Besime Doğan Daş
Harran Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Avcı
Türkiye
Mücahit Kahraman
Harran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gülşah GÜNGÖREN Dr. Öğr. Üyesi Gülşah GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Faruk Bozkaya
Harran Üniversitesi, Türkiye
Murat Emre Terzioğlu
Türkiye
Tuncay Tufan
Türkiye
Devamını Göster
Özet
This study was conducted to investigate the effects of the addition of SFO (Chartamus tinctorius L.) to dietary of Japanese quail on growth performance, meat quality, carcass composition, and oxidative stress. A total of 40 Japanese quails at ten days of age were used as material and divided into four groups comprising ten birds. The experiment was...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan tam makale
Dergi Adı Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1307-9972
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2023
Cilt No 16
Sayı 2
Sayfalar 112 / 121
Doi Numarası 10.47027/duvetfd.1364245
Makale Linki http://dx.doi.org/10.47027/duvetfd.1364245