img
Pistachio, pomegranate and olive by-products added to sheep rations change the biofunctional properties of milk through the milk amino acid profile   
Yazarlar
Mücahit Kahraman
Harran Üniversitesi, Türkiye
Sabri Yurtseven
Harran Üniversitesi, Türkiye
Ebru Sakar
Harran Üniversitesi, Türkiye
Aydın Daş
Harran Üniversitesi, Türkiye
Hamza Yalçin
Harran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gülşah GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Ünal Boyraz
Türkiye
İsmail Koyuncu
Harran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Korean Society for Food Science of Animal Resources
Dergi ISSN 2636-0772
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 11-2023
Cilt No 43
Sayı 1
Sayfalar 124 / 138
Doi Numarası 10.5851/kosfa.2022.e65
Makale Linki http://dx.doi.org/10.5851/kosfa.2022.e65