Yazarlar |
Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Ayşegül Demircioğlu
|
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Brazilian Journal of Food Technology |
Dergi ISSN | 1981-6723 |
Dergi Tarandığı Indeksler | Scopus (Elsevier) |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 11-2023 |
Cilt No | 26 |
Doi Numarası | 10.1590/1981-6723.07023 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1590/1981-6723.07023 |