img
Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ayşegül Demircioğlu
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Brazilian Journal of Food Technology
Dergi ISSN 1981-6723
Dergi Tarandığı Indeksler Scopus (Elsevier)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2023
Cilt No 26
Doi Numarası 10.1590/1981-6723.07023
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1590/1981-6723.07023