img
In vitro meat (cultured meat) production  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Dergi ISSN 1309-6958
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2021
Cilt No 37
Sayı 3
Sayfalar 217 / 224
Doi Numarası 10.15312/EurasianJVetSci.2021.346
Makale Linki http://eurasianjvetsci.org/pdf/pdf_EJVS_1367.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
In vitro meat (cultured meat) production

Paylaş