img
Konya Bölgesi Yöresel Peynirlerinin Kalitesinin Geliştirilmesi ve Korunmasında Coğrafi İşaretin Önemi (Akademik Gastronomi Çalışmaları)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Akademik Gastronomi Çalışmaları
Bölüm(ler) Konya Bölgesi Yöresel Peynirlerinin Kalitesinin Geliştirilmesi ve Korunmasında Coğrafi İşaretin Önemi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
ISBN 978-605-389-368-4
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Konya
Atıf Sayıları

Paylaş