img
ONLİNE SİPARİŞ EDİLEN TAZE ETLERİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN İNCELENMESİ  
Yazarlar
Tahir Yılmaz
Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye
Egemen Gürdemir
Ayşe Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Kongre Tarihi 04-11-2021 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş