| Yazarlar (6) |
Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Özet |
| Osmanlı Saray Mutfağına ilişkin genel bilgiler ile başlangıç yemekleri, ana yemekler, tatlılar ve özel gün yemeklerine dair tarifler içerir. |
| Anahtar Kelimeler |
| Kitap Adı | Osmanlı Saray Mutfağı |
| Kitap Türü | Ders Kitabı |
| Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan ders kitabı |
| Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2023 |
| ISBN | 978-975-11-7139-9 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |
| Kitap Linki | http://meslek.eba.gov.tr/indir.php?d=ZHJqdTdERXJpZEVnV0Z0dWlYVzJuUUQ1cjYvVERGZm1jdWc5bHZkVHNjNkVwL3lOWDh6dGVSOVhGOUhUZmN4WQ==&da=dXpJZWFZZ2dJd2dOYjJxYkJJNnpKdFR5dmZabUJMRTJFazJBWUQ5azlBaz0=&iq=bDQxb29HUUdtS3RmSWRwSXlnZkVTVVNYalNiYjF4bHh2Y3kza |