Yazarlar (6) |
![]() |
![]() |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() |
Özet |
Yiyecek içecek hizmetleri alanında konuk ilişkilerine ilişkin iletişim, konuk tipleri, olağan dışı durumlar ve görgü kuralları konularında bilgiler ve uygulamalar içerir. |
Anahtar Kelimeler |
Kitap Adı | Konuk İlişkileri |
Kitap Türü | Ders Kitabı |
Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan ders kitabı |
Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2022 |
ISBN | 978-975-11-6189-5 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |