| Yazarlar (4) |
Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN
|
|
|
|
|
|
|
| Özet |
| Aşçılık alanına ilişkin doğrama teknikleri, sebze garnitürleri, çorba çeşitleri, yumurtadan hazırlanan ürünler ve basit hamur işleri konularını içerir. Servis alanında ise servis ekipmanları, kuver açma, servis yöntemleri konularını içerir. |
| Anahtar Kelimeler |
| Kitap Adı | Temel Yiyecek Üretimi ve Servis Atölyesi |
| Kitap Türü | Ders Kitabı |
| Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan ders kitabı |
| Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2021 |
| ISBN | 978-975-11-5699-0 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |