Yazarlar (4) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() |
Özet |
Aşçılık alanına ilişkin doğrama teknikleri, sebze garnitürleri, çorba çeşitleri, yumurtadan hazırlanan ürünler ve basit hamur işleri konularını içerir. Servis alanında ise servis ekipmanları, kuver açma, servis yöntemleri konularını içerir. |
Anahtar Kelimeler |
Kitap Adı | Temel Yiyecek Üretimi ve Servis Atölyesi |
Kitap Türü | Ders Kitabı |
Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan ders kitabı |
Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2021 |
ISBN | 978-975-11-5699-0 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |