Yazarlar (6) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özet |
Aşçılık alanına ait sıcak ve soğuk soslar, et yemekleri, pilavlar, kurubaklagil yemekleri, makarnalar ve tatlılar konularını içermekle birlikte servis alanına ait modern ve klasik usullerde servis, yiyecek içecek hizmetleri alanında konuk döngüsü ve oda servisi konularını içerir. |
Anahtar Kelimeler |
Kitap Adı | Aşçılık ve Servis Atölyesi 10 |
Kitap Türü | Ders Kitabı |
Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan ders kitabı |
Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2022 |
ISBN | 978-975-11-6354-7 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |