img
The Role of Chefs in the Preparation of Local Dishes: The Concept of Destination Chef  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE 1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE OCTOBER 27–28, 2022 OCTOBER 27–28, 2022 AMASYA-TÜRKİYE
Kongre Tarihi 27-10-2022 / 28-10-2022
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Amasya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş