img
Covid-19 Sürecinde Yaygın Olarak Tüketilen Gıdaların Lezzet Bağlamında İç Merkezli Gıda Faktörü Olarak Değerlendirilmesi (Gastronomide Sistematik Araştırmalar)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep ÖZER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Gastronomide Sistematik Araştırmalar
Bölüm(ler) Covid-19 Sürecinde Yaygın Olarak Tüketilen Gıdaların Lezzet Bağlamında İç Merkezli Gıda Faktörü Olarak Değerlendirilmesi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2022
ISBN 9789752971253
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş