img
Sürdürülebilir Gıda Hareketi Kapsamında Restoranlarda Yerel Ürün Kullanımı  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep ÖZER Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep ÖZER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
İbrahim Levent Demirçakmak
Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Kongre Tarihi 20-09-2018 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kocaeli
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş