img
Sürdürülebilir Gıda Hareketi Kapsamında Restoranlarda Yerel Ürün Kullanımı  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep ÖZER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
İbrahim Levent Demirçakmak
Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Kongre Tarihi 20-09-2018 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kocaeli
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş