img
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ (COOKING CLASS WITHIN THE SCOPE OF GASTRONOMY TOURISM: THE CASE OF CAPPADOCIA)    
Yazarlar
Menekşe Cömert
Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Dergi ISSN 2619-9548
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2023
Cilt No 6
Sayı 3
Sayfalar 996 / 1006
Doi Numarası 10.33083/joghat.2023.316
Makale Linki http://dx.doi.org/10.33083/joghat.2023.316