img
img
Kayseri İlinin Gastronomi Destinasyonu Olarak Pazarlanması (Marketing of Kayseri Province as a Gastronomy Destination)   
Yazarlar (2)
Duygu Eren
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Dergi ISSN 2147 – 8775
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2022
Doi Numarası 10.21325/jotags.2022.1012
Makale Linki http://dx.doi.org/10.21325/jotags.2022.1012