Yazarlar |
Mustafa Cellat
Türkiye |
Cafer Tayer İşler
Türkiye |
Ahmet Uyar
Türkiye |
Müslüm Kuzu
Türkiye |
Tuba Aydın
Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ETYEMEZ
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye |
Erdinç Türk
Türkiye |
İlker Yavaş
Türkiye |
Mehmet Güvenç
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q3 |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2022 |
Cilt No | 46 |
Doi Numarası | 10.1111/jfbc.14161 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.14161 |