img
Foodborne botulism in Turkey, 1983 to 2017  
Yazarlar
Hasan Karsen
Harran Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Reşat Ceylan
Harran Üniversitesi, Türkiye
Hasan Bayındır
Harran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Hayrettin AKDENİZ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü SCI, SSCI, AHCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı INFECTIOUS DISEASES
Dergi ISSN 2374-4235
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 51
Sayı 2
Sayfalar 91 / 96
Doi Numarası 10.1080/23744235.2018.1524582
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Foodborne botulism in Turkey, 1983 to 2017

Paylaş