Yazarlar |
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Burhan SEVİM
Türkiye |
Kitap Adı | SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ |
Bölüm(ler) | TRENDYOL'DA EN ÇOK DEĞERLENDİRİLEN GIDA ÜRÜNÜNÜN TÜKETİCİ YORUMLARI İNCELEMESİ |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2024 |
ISBN | 978-605-254-809-7 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |