img
High Hydrostatic Pressure A method which increases efficiency of phenolic compounds extraction from fruits having adhesive nature  
Yazarlar
Prof. Dr. Ergin Murat ALTUNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Cemil İşlek
Niğde Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Talip ÇETER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Hami Alpas
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf life of Food and Beverages (ANPFT2012) Workshop
Kongre Tarihi 07-05-2012 / 10-05-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kuşadasi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş