Yazarlar |
Prof. Dr. Ergin Murat ALTUNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Cemil İşlek
Niğde Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Talip ÇETER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Hami Alpas
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf life of Food and Beverages (ANPFT2012) Workshop |
Kongre Tarihi | 07-05-2012 / 10-05-2012 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Kuşadasi |