img
Acceptability of Different Concentrations of Chlorella sp. in Filipino Delicacy Puto as Coloring Agent  
Yazarlar
Jurmin Hamad Sarri
Arş. Gör. Dr. Gökhun Çağatay ERBİL Arş. Gör. Dr. Gökhun Çağatay ERBİL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Mahmut ELP Prof. Dr. Mahmut ELP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Dergi ISSN 1308-7576
Dergi Tarandığı Indeksler SCOPUS, Curation, Pdf2xml, Pdf2xml, Reference Master, Sophia, Zoological Record
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2024
Cilt No 34
Doi Numarası 10.29133/yyutbd.1351176
Makale Linki http://dx.doi.org/10.29133/yyutbd.1351176