img
Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme  
Yazarlar
Doç. Dr. Alev SÖKMEN Doç. Dr. Alev SÖKMEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2587-1080
Dergi Tarandığı Indeksler SIS (Scientific Indexing Services), SOBIAD, ISI (International Scientific Indexing), DRJI (Directory of Research Journal Indexing), Türkiye Turizm Dizini, J-Gate ve Bilgindex
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2024
Cilt No 9
Sayı 1
Sayfalar 18 / 38
Doi Numarası 10.37847/tdtad.1448149
Makale Linki http://dx.doi.org/10.37847/tdtad.1448149
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme

Paylaş