img
A New Approach for Production of Chips with Food Industry Byproducts: Gluten Enriched Chips   
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Özet
Along with the changing living conditions, quick and ready food consumption by people resulted in developing various types of snack foods. Chips-like products have the largest share among snack foods, and one of the most important driving forces of the industry is research and development of new types. Consumer preferences have changed over the las...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Academic Food Journal
Dergi ISSN 1304-7582
Dergi Tarandığı Indeksler
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2016
Cilt No 14
Sayı 4
Sayfalar 398 / 406
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 5

Paylaş