img
img
Evaluation of Propolis Quality Criteria According to the Turkish Food Codex Bee Products Communique   
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Uğur Ertop
Devamını Göster
Özet
The region, plant origin, and bee species affect the raw propolis content and bioactive
properties. Moreover, the extraction methods, solvents, and several process parameters
significantly impact the bioactivity and quality of the propolis extract, which is consumed as a
food supplement. To determine propolis quality attributes and ensure standardi...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı II. International Apitherapy and Nature Congress 2024
Kongre Tarihi 08-05-2024 / 10-05-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Trabzon
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş