Yazarlar |
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
In recent years, edible mushroom species have become a part of the daily human diet due to their high protein content. These mushrooms have also gained popularity in alternative medicine practices due to their chemical composition and antioxidant properties. This study aimed to determine the biologically important antioxidant activities and total p... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Bartın Orman Fakültesi Dergisi |
Dergi ISSN | 1302-0943 |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 02-2024 |
Cilt No | 26 |
Doi Numarası | 10.24011/barofd.1386438 |
Makale Linki | https://doi.org/10.24011/barofd.1386438 |