img
Investigation of the Phenolic Contents and Antioxidant Activities of Some Natural Edible Mushroom Species   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Sabri ÜNAL Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Özet
In recent years, edible mushroom species have become a part of the daily human diet due to their high protein content. These mushrooms have also gained popularity in alternative medicine practices due to their chemical composition and antioxidant properties. This study aimed to determine the biologically important antioxidant activities and total p...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Bartın Orman Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1302-0943
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 02-2024
Cilt No 26
Doi Numarası 10.24011/barofd.1386438
Makale Linki https://doi.org/10.24011/barofd.1386438