img
Investigation of the Phenolic Contents and Antioxidant Activities of Some Natural Edible Mushroom SpeciesDoğal Tüketilebilir Bazı Mantar Türlerinin Fenolik İçeriklerinin ve Antioksidan Aktivitelerinin Araştırılması  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Özet
In recent years, edible mushroom species have become a part of the daily human diet due to their high protein content. These mushrooms have also gained popularity in alternative medicine practices due to their chemical composition and antioxidant properties. This study aimed to determine the biologically important antioxidant activities and total p...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Bartın Orman Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1302-0943
Dergi Tarandığı Indeksler
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2024
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş