img
Effects of high hydrostatic pressure treatment on structural, techno-functional and rheological properties of sesame protein from sesame cake  
Yazarlar
Latife Betül Gül
Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Türkiye
İlyas Atalar
Türkiye
Fatih Törnük
Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 19th Food Colloids Conference
Kongre Tarihi 14-04-2024 / 18-04-2024
Basıldığı Ülke Yunanistan
Basıldığı Şehir Selanik
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş